Гвоздика в домашній кулінарії »
Форум

Форум



ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 25.10.2025 - 00:48:58
Сторінки:  1  

Гвоздика в домашній кулінарії

АвторПовідомлення

аленка 1

пользователь




Статистика:
Повідомлень: 75
Реєстрація: 28.09.2009

Народ, допоможіть з гвоздикою! Знаю що вона дуже ароматна, але не уявляю куди її додавати. Які страви найкраще доповнює і як правильно дозувати?

підпис

Повідомлення # 1 24.09.25 - 21:20:27
RE: Гвоздика в домашній кулінарії

RomanLV

пользователь




Статистика:
Повідомлень: 21442
Реєстрація: 18.01.2009

Гвоздика має дуже яскравий, трохи палкий аромат. Класично використовується в маринадах, глінтвейні, компотах. Добре підходить до тушкованого м'яса, особливо свинини. Дозування мінімальне - 2-3 бутончики на велику каструлю. Краще додавати в цілому вигляді і вийняти перед подачею.

підпис

Повідомлення # 2 24.09.25 - 22:20:08
RE: Гвоздика в домашній кулінарії

Malishkin

пользователь




Статистика:
Повідомлень: 10
Реєстрація: 05.03.2010

Гвоздика дуже специфічна, але коли навчишся з нею працювати - неперевершена! Купую на https://spices.in.ua цілі бутончики, вони там дуже якісні і ароматні. Найчастіше додаю в тушковану капусту, в маринад для буряка, в компот з сухофруктів. Дуже смачна з яблуками в випічці. Експериментуйте поступово - гвоздика може зіпсувати страву, якщо переборщити.

підпис

У кого есть друзья, у того нет друга!
Повідомлення # 3 24.09.25 - 22:47:07
RE: Гвоздика в домашній кулінарії
Сучасні стилі інтер'єру : Попередня тема
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

           
   
Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися


Учасники

inside: miniBB 1.17